ERZURUM / PALANDÖKEN - Mehmetçik Ortaokulu

Mehmetçik Ortaokulu

Adres
MÜFTÜ SOLAKZADE MAH. ŞAİR NEFİ CAD. MEHMETÇİK ORTAOKULU BLOK NO 5/1 PALANDÖKEN / ERZURUM
Vizyon
“Hayatı Okumak, Geleceği Yazmak!” anlayışındaki tüm çalışanların, eğitim ve öğretimin kalitesini ve verimliliğini arttırmak için, gelişime sürekli katkı sağladığı ve öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği bir okul ortamı oluşturmak. " Biz bir aileyiz" anlayışıyla katılımcı, paylaşımcı ve evrensel değerlere sahip, her türlü yeniliklere açık, çağdaş, kaliteli, çevresinde sürekli lider, Türkiye için dünyayla yarışan bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Tüm öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkılâplarını özümsemiş, ana dilini çok iyi bilen ve kullanan, ülkesini seven, milli-manevi değerlerine sahip çıkan, yurttaşlık bilinci yüksek, beden ve ruh sağlığı iyi, ilgi ve yeteneklerini en üst düzeyde geliştirmeye çalışan, iletişim becerisi yüksek, grup çalışmasına yatkın, teknolojiyi sadece alan ve kullanan değil, üretebilen, girişimci ve üretken, bilgiye ulaşma becerisi kazanmış, en az bir yabancı dil bilen, araştırma ve analitik düşünme potansiyeli yüksek, insan haklarına saygılı, doğru, adaletli ve demokrat, davranan, özgüven sahibi, çevre bilinci gelişmiş, sorumluluk üstlenip risk alabilen, edindiği bilgi ve beceri ile hayat boyunca sorun yaşamayan lider özellikli bireyler olarak yetiştirmek.
Başarılar
Elde ettiğimiz başarıları görmek için sol menüdeki "BAŞARILARIMIZ" bağlantısını ziyaret ediniz.
08.30-14.40 (12.30-13.10 Arası Öğlen Tatili)
Kalorifer (Doğalgaz)
Ulaşım
Erzurum’un tüm semt ve mahallelerinden Yenişehir (alt yol veya üst yol) hattına çalışan minibüs veya özel halk otobüsleriyle okulumuza ulaşmak mümkündür.
Erzurum Merkez Palandöken ilçesi Yenişehir semtinde bulunmaktadır.
İl merkezinde
Voleybol Takımı, Basketbol Takımı, Futbol takımı